Mijn naam is Maartje Vos. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Een zoon (2008) en twee dochters (2011 en 2013). Onze katten maken het gezin compleet.

Als gastouder bij Gastouderopvang Een Warm Thuis werk ik met het VVE programma van Kiki en de methode ZaaiGoed. Ik vind het belangrijk om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren en ze uit te dagen een stapje verder te gaan.

Tijdens mijn activiteiten zorg ik dat de vier ontwikkelingsgebieden; sociaal-emotioneel, spraak-taal, motoriek en rekenprikkels regelmatig aan bod komen. Maar juist ook in het vrij spel kun je kinderen vaak een stapje verder krijgen door ze spelenderwijs uit te dagen. Op die manier krijgen kinderen denk ik de beste basis mee.

De opvang heeft een grote tuin om in te spelen en ligt vlakbij diverse speeltuintjes. Ook de bibliotheek, diverse winkels en voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. Daar zullen we tijdens onze activiteiten graag gebruik van maken. Onze spelletjeskast en speelruimte bieden volop uitdagende materialen om ons binnen mee te vermaken. Zo doen we veel spelletjes, wordt er elke dag voorgelezen en gezongen en wordt er regelmatig iets moois geknutseld.

Binnen de opvang hanteer ik geen vaste openingstijden. In overleg kan er een heleboel. Ook ’s avonds en in het weekend sta ik open om uw kind(-eren) op te vangen, mits in goed overleg.

Bij mij staat het belang van de kinderen op de eerste plaats. Ouders weten als geen ander hoe hun kind in elkaar steekt en wat het nodig heeft. Daarom staat de samenwerking met ouders bij mij hoog in het vaandel!